Mit fed fel rólad a Whatsapp profilképed? (2.rész)

Az állatbarát

A kutya a hóban, a cica az esti napfényben: Macskaimádók és kutyabolondok gyakran mutatják magukat a kedvencükkel, vagy csak a kedvenc állatról tesznek ki fotókat. Különösen a férfiak úgy gondolják, hogy ilyen képekkel a másik nemnél jó pontokat szerezhetnek.

A háziasszony

December 1-jétől kezdődően legalább tíz-féle karácsonyi aprósütemény képe ékesíti a háziasszony Whatsapp-profilját. Január elejétől jönnek a saját készítésű kalácsok, márciustól meg az otthon festett tojások.A paranoiás

Ne feledkezzünk meg az „én nem bízok az internetben, ezért a hegyeket, tavakat, fákat mutatom”-típusról se. Attól tart, hogy az Egyesült Államok hírszerző szolgálata megfigyeli, ezért saját magáról nem közöl képet.

A kreatív

Ő olyan képeket közöl, amelyekről nem lehet tudni, hogy pontosan mit ábrázolnak: esetleg egy fakoronát éjszaka, az utcai világításban. Az a lényeg, hogy különleges legyen. A kreatív fickó az ilyen képekkel azt akarja mutatni, hogy ő eredeti, kitűnik a középszerűekből.Ez volt cikkünk második, befejező része.

Mit fed fel rólad a Whatsapp profilképed? cikk 1. része itt olvasható.