Gamescom 2024 Köln - élőben a legjobb

Amikor a vírus miatt online volt a rendezvény, mindenki a személyességet hiányolta.
Gamescom 2024 Köln - élőben a legjobb

Egy jobb évben akár 370 ezer fő is megfordul a kölni Gamescom-on, hogy kipróbálja az aktuális újdonságokat. 2020-ban azonban a koronavírus miatt a rendezvény a digitális térbe költözött.

A szervezők többek közt online prezentációkkal és videókonferenciákkal igyekeztek színesíteni a háromnapos eseménysorozatot, ami azonban így is csalódással töltötte el a rajongókat - írja az E-sport magazin.

Korábban a főszervező, Felix Falk úgy fogalmazott: “Digitálisan is jók vagyunk.” Ebben azonban kevesen érthettek egyet vele, hiszen hiába lógnak a játékosok egyfolytában a gép előtt, a Gamescomnak volt egy sajátos hangulata, amit leginkább élőben lehetett megtapasztalni.

Az augusztus végi rendezvény sokaknak egyet jelent az izgalommal, a barátaikkal közös, akár órákig tartó sorbanállással, hogy kipróbálhassák a legújabb Fifa-t vagy Call of Duty-t, esetleg teszteljék a Sony vagy a Microsoft új generációs játékkonzoljait.

Épp abban rejlik a Gamescom igazi hangulata, hogy személyesen átélhetővé teszi a digitális élményeket. Ez a személyesség, amit az idei online rendezvény nem tudott reprodukálni - rótták fel a résztvevők.

Kölni szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

A legmegbízhatóbb fizetési módok Magyarországon

Megbízható és gyors fizetési módok Magyarországon

Magyarországon a pénzügyi tudatosság (még mindig) gyerekcipőben jár, és ez az egyik olyan terület, ahol még nagyon sokat kell fejlődni.

Vezeték nélküli fejhallgató - a minőségi hangzás mindenkinek jár

Vezeték nélküli fejhallgató - a minőségi hangzás mindenkinek jár

Kevés embernek adatik meg, hogy az elérhető legmagasabb minőségben élvezhesse kedvenc zenéit.