Luxushotelek - ilyen gyönyörű a vietnámi Four Seasons

Ha valaki Vietnámban jár, érdemes elutaznia Hoi Anba, ahol az óváros a fő látnivaló. A másik mozgató erőt az éttermek és a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An***** jelenti.
Four Seasons Vietnam - The Nam Hai, Hoi An

Aki kedveli a luxus körülményeket az utazása alatt, annak a szálláshelye a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An *****. A vietnámi város betájolásban segít, hogy kb. félúton helyezkedik el az északon lévő Hanoi és a délen lévő Ho Si Minh város között. Mielőtt a városról ejtenénk néhány szót, érdemes körbe járni a szállodát, amely hozza a Four Seasons-től elvárt magas színvonalat. A szakemberek igazodtak a környezethez és nem a nyugati világban megszokott, sok emeletes hotelt terveztettek: a vendégek, a környezetbe jól illeszkedő villákban hajtják álomra a fejüket.

A méretekkel nincs gond, a legkisebb ház is 80 négyzetméteres, tartozik hozzá egy privát kert, amiben a nyári - esősebb monszun alatt - használható az esővízzel működő zuhany. Az egy hálószobás luxus otthon természetesen légkondicionált és Bose hangrendszerrel szerelt.

A következő szintet a 104 négyzetméteres családi ház jelenti, ahol már megtalálható a gyerekszoba, a játékkonzol és a társasjátékok is. A hálószobában franciaágyat helyeztek el, a berendezés része még az ággyá alakítható kanapé.

Akinek ez a tér sem elég, az válthat a 250 négyzetméteres, saját medencével rendelkező, két hálószobás, étkező sarkos villára. Ha nagy a család vagy a baráti társaság, akkor a 400 négyzetméteres változat javasolt, ahol két hálószobában és a nagyobb térben jobban el lehet férni. Ezt belülről inkább luxus lakásnak kell elképzelni, az éghajlathoz illő modern stílusban és bútorzattal.

Ha azt gondolta az olvasó, hogy eljutott a csúcsra, akkor tévedett. A Four Seasons The Nam Hai, Hoi Anban ***** a legjobb helyet az 520 négyzetméteres villa jelenti, ahol közvetlen kapcsolat található a stranddal. Hálószobák, napozóterasz, társalgó és a tengerpartra nyíló kilátás a csúcs villának a jellemzője. Ehhez a szinthez már komornyik is jár.

A Four Seasons The Nam Hai, Hoi An ***** teljesíti a világ minden tájáról érkező vendégek igényeit. Tehát erős a wellness részlege, konditerem és fitnesz részleg is található a hotelben. A konyha remek, ugyanis több étterem és bár is található a Four Seasons The Nam Hai, Hoi An ***** területén.

Ha valaki Vietnám legjobb szendvicsét meg akarja kóstolni, annak a minimális belépőért látogatható óvárosba kell mennie. Ahol a jegyekből befolyó összeget az épületek fenntartása költi a város. Az UNESCO által világörökségnek nyilvánított városrész különlegessége, hogy megmaradt a régi hangulata, amit a francia és kínai befolyás formált. Az óvárosban autó forgalom nincs, időnként még a robogókat is kitiltják a közlekedésből, így látogatáskor marad a kerékpározás és a gyaloglás.

Itt találsz további fotókat a hotelről, és itt tudod lefoglalni is!

További vietnámi szállásokat pedig itt találsz!

Kapcsolódó cikkek

Six Senses Ninh Van Bay***** - Vietnám - hotel - szállás - szálloda

Six Senses Ninh Van Bay***** - A rózsák városa közelében

A csodálatos vietnámi Six Senses hotelt mutatjuk be.

Bükfürdő fejlődik, a Hotel Caramell is.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Bemutatjuk az ország egyik legjobb hotelét.