Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Testünk és lelkünk kényeztetésre vágyik, hogy új erőre kapjon és friss energiákkal töltődjön fel.
Bükfürdő fejlődik, a Hotel Caramell is.

Időnként igencsak ki van éhezve a szervezetünk, sokunknál jelentkezik a fáradság. Előbb-utóbb felébred bennünk a vágy a kikapcsolódásra és pihenésre.Testünk és lelkünk kényeztetésre vágyik, hogy új erőre kapjon és friss energiákkal töltődjön fel.

A Caramell Premium Resortban a pihenés mellett az egészségükkel is törődhetnek a vendégek. Fontosnak tartják, hogy nemcsak akkor bízzák rájuk magukat, ha felejthetetlen gondoskodásra vágynak, hanem akkor is ha egészségük megőrzésében számítanak a segítségükre.

A testi-lelki egyensúly optimalizálására kiváló gyógymód egy többnapos wellness hétvége, mely tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megszakítsuk a hétköznapok rohanását. A szálloda lebilincselő fürdővilága és vitalizáló wellness kezelései mellett sokszínű sport programok segítik a szervezet megújulását és felfrissülését.

Szaunavilágukban minden nap vezetett szauna programok, továbbá finn szauna, aroma szauna, bio szauna, infraszauna, gőzkabin és élményzuhanyok várják az egészséges életmódra törekvőket, kikapcsolódni vágyókat. Jó hír azoknak, akik a csendet és a nyugalmat preferálják, hogy szállodának van egy másik wellness részleges is: ez a Silent Zone névre hallgató terület, amelyet csak 16 év felettiek látogathatják. A zavartalan, nyugodt ellazuláshoz beltéri medencék és egy élménymedence hozzájárul.

Spa részlegükön különleges testkezelések, aromafürdők, gyógymasszázsok, iszappakolások, a Caramell Beautyban pedig luxus színvonalú arckezelések kényeztetik a vendégeket.

A mindennapok körforgásában nem árt, ha szakítunk időt arra, hogy felülvizsgálják életmódunkat, és azt, mennyire sikerül megőriznünk testünk és lelkünk egyensúlyát. A Caramell Medical Center ehhez nyújt segítséget. Az egészség érték, méghozzá pótolhatatlan, ezért fontos, hogy annak megőrzésére is elegendő figyelmet fordítsunk.

Egészségközpontjukban a felkészült orvosi csapat és az innovatív diagnosztikai berendezések gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb egészségügyi ellátásban legyen részük a vendégeknek. Elegáns környezetben, 110 négyzetméteren, 4 rendelőben, 13 szakterülettel várják a pácienseket.

Árak és szállásfoglalás itt.

Kapcsolódó cikkek

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Gyerekkel is nagy élmény egy székesfehérvári út (Koronás Park, Börgöndpuszta Állatsimogató).