Six Senses Ninh Van Bay***** - A rózsák városa közelében

Az utazóknál egyre felkapottabb Vietnámba kalauzoljuk el önöket, ahol egy csodálatos környezetben lévő hotellel ismertetjük meg.
Six Senses Ninh Van Bay***** - Vietnám - hotel - szállás - szálloda

A hotel a Six Senses Ninh Van Bay ***** Nha Trang városa mellett található. Az ötcsillagos szállást a nyugalom szigetének is lehetne nevezni, mert a Dél-kínai-tenger partján fekszik és rendkívül kellemes hely. A négy étteremmel rendelkező szállóról jó tudni, hogy nagy területen található, természetesen saját medencékkel és tengerparttal rendelkezik, a fő vonzerőt a vendégek ide csábításánál a wellness képviseli. Ennek érdekében saját jógapavilont is létrehoztak.

A tenger hőmérséklete szinte állandóan 25-26 fokos, a fürdési lehetőségeket jól kiegészítik a különféle masszázsok, amelyek az egész testet lefedik. Természetesen fitnesz termet is létrehoztak a vendégeknek. A barlangban kialakított boros pincével is ellátott Six Senses Ninh Van Bay-től***** tíz perc autóútra található a Nha Trang városa.

Hogy be lehessen tájolni a Six Senses Ninh Van Bay***** és Nha Trang elhelyezkedését, megadunk pár távolságot, ami segít az elhelyezésben. Ho Shi Minh város (Saigon) 440 kilométerre található, ez mutatja, hogy Vietnám déli részén található a Six Senses Ninh Van Bay*****. Ha valaki a fővárosból érkezik, akkor elég szép utat kell megtennie, hogy élvezhesse a Six Senses Ninh Van Bay***** nyugalmát: Hanoi és Nha Trang távolsága 1300 kilométer.

A legközelebbi repülőtér negyven kilométerre található (Cam Ranh Nemzetközi Repülőtér), Ha valaki Tug Hoát célozza meg, akkor közel nyolcvan kilométert kell autóznia. A Six Senses Ninh Van Bay ***** természetesen tud segíteni a reptéri transzferben.

Aki ki akar lépni a fürdés, lazítás, méregtelenítés, fúziós ételek, masszázs ötszögéből, annak tudunk pár helyet javasolni a környéken. Az egyik és legfőbb a 283 ezer lakosú Nha Trang, amelyet a Rózsák városának is neveznek. A város különben Vietnám egyik legmenőbb nyaralóhelye, számtalan stranddal, és vizisport lehetőséggel várja a látogatókat. Természetesen magyar étterem is található a városban, így a valódi magyar ízektől sem lehet kell elszakadni.

Akit érdekel a buddhizmus, az több Buddha szobrot is megcsodálhat, a Long Son pagodában a 24 méter magasat, aki ennél is nagyobbat akar látni, annak a város nyugati részébe kell utaznia, ahol a 44 méteres látható… A Non Do pagoda 12 kilométerre található a Six Senses Ninh Van Bay-től*****.

Meglepő fordulattal zárjuk a vietnámi kalandozást, a golfozási lehetőség már teljesen bevett és elérhető a világ minden táján, ez így van Vietnámban is. Viszont a környék komoly vitorlás élete olyanokat is megmozgathat, akik nem utaznának ilyen távolságra. Ugyanis a közeli (16 km) kaland és vidámpark mellett két vitorlázási központ is található, az egyik a vitorlás klub, a másik pedig a nemzeti vitorlás centrum!

Itt kaphatsz a hotelről további információt, és be is foglalhatod.

További vietnámi hotelekről itt tájékozódhatsz.

Galambos Dániel - Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Four Seasons Vietnam - The Nam Hai, Hoi An

Luxushotelek - ilyen gyönyörű a vietnámi Four Seasons

A világ legjobb Four Seasons hoteleit szemléző sorozatunkban ezúttal a vietnámi Four Seasont mutatja be.

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - budapesti szállás, budapesti hotel, budai szállás, budai szálloda

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - Közel és mégis távol

Ha Budán szeretnénk színvonalas hotelben éjszakázni, jó megoldás lehet.

Grand Park Hotel Rovinj***** - ha horvátországi nyaralást tervezünk, érdemes lecsekkolni ezt a szállást is

Grand Park Hotel Rovinj*****

Erre még Lőrinc is azt mondta, hogy brutál szép. Csak 6 óra Budapesttől.