The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - Közel és mégis távol

Talán a fenti jelzővel lehetne a legjobban illetni a The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** elhelyezkedését. A hotelét, amely tíz perce található a Széll Kálmán tértől.
The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - budapesti szállás, budapesti hotel, budai szállás, budai szálloda

A hotelt az elhelyezkedése teszi igazán különlegessé, és ad neki igen kellemes, különleges ”ízt”. A szálloda azt nyújtja, amit kiváló elhelyezkedés és nagy tér nélkül lehetetlen megvalósítani.

Az érzés a következő: a vendég áll a Széll Kálmán téren, kb. tizenöt percre a főváros szívétől, a villamosoktól, autóbuszoktól, autóktól és a gyalogosoktól zsongó zűrzavaros kavalkádban. Ebből a budai forgatagból elindul és tíz perc autózás vagy tömeg közlekedés után megáll a fent említett hotel bejáratánál. Ez az, amit nehéz utánozni.

Az érkezést követően már belecsöppen a nyüzsgés és zaj mentes életbe, mert a The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** három hektáros zöld területen helyezkedik el. Ráadásul ez a nagy tér hozza azt a vidéki hangulatot és nyugalmat, amely Budapesten elérhetetlen.

A kinti terület még nem teljesen rendezett (update: azóta már kész), mert a nyár elejére üzemelik be a nyolc személyt befogadó jakuzzit, az európai szabványoknak megfelelő játszóteret és még pár lazításra használható dolgot. A nemsokára elkészülő kényeztető elemek között ott a nyitott medence is. A hatalmas kertben található a nyári lak, amely konferencia teremnek is használható, aminek természetes a megvilágítása. Ha a résztvevők intimitásra vágynak, akkor le is függönyözhetik az ablakokat. A nyári lak és a hatalmas kert kombinációja ideális hely céges, családi és baráti összejövetelekre, rendezvényekre. És persze nagyobb szabású esküvők is lebonyolíthatók benne.

Az időtöltés a szabadban nem csak a gyerekeknek adatik meg. Ott a lehetőség a felnőtteknek is, akik lemozoghatják az Etalon étteremben felszedett plusz súlyt a tenisz és a sport pályán. Aki kényelmesebb, az sétálhat nagyokat a parkban, a madár csicsergésben és a jó levegőn.

A The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** biztosítja a nyugodt vidéki hangulatot, életérzést, a budai belvárostól mindössze tíz percre.

A szobákra sem lehet panasz, mert a kilencféle szoba alapfelszereltségébe beletartozik a lapos tévé, a hatalmas, két személyes ágy, a laptopot is ”elnyelő” zárható tároló és persze a szobák légkondicionálása. Olyan régimódi dolog is megrendelhető a szobába, mint a telefonos ébresztés.

Szállás árak, és foglalás itt!

További budapesti hotelek pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Six Senses Ninh Van Bay***** - Vietnám - hotel - szállás - szálloda

Six Senses Ninh Van Bay***** - A rózsák városa közelében

A csodálatos vietnámi Six Senses hotelt mutatjuk be.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon ajánlott szállodája

LX Boutique Hotel**** Lisszabon - Elhelyezkedésből jeles

Lisszabonban itt érdemes megszállni. A hotel és a kilátás is gyönyörű.