Caramell Premium Resort****

A tél végére már igencsak ki van éhezve a szervezetünk, sokunknál jelentkezik a "tavaszi fáradtság". Előbb-utóbb felébred bennünk a vágy a kikapcsolódásra és pihenésre.Testünk és lelkünk kényeztetésre vágyik, hogy új erőre kapjon és friss energiákkal töltődjön fel. 

A Caramell Premium Resortban a pihenés mellett az egészségükkel is törődhetnek a vendégek. Fontosnak tartják, hogy nemcsak akkor bízzák rájuk magukat, ha felejthetetlen gondoskodásra vágynak, hanem akkor is ha egészségük megőrzésében számítanak a segítségükre.

A testi-lelki egyensúly optimalizálására kiváló gyógymód egy többnapos wellness hétvége, mely tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megszakítsuk a hétköznapok rohanását. A szálloda lebilincselő fürdővilága és vitalizáló wellness kezelései mellett sokszínű sport programok segítik a szervezet megújulását és felfrissülését.

Szaunavilágukban minden nap vezetett szauna programok, továbbá finn szauna, aroma szauna, bio szauna, infraszauna, gőzkabin és élményzuhanyok várják az egészséges életmódra törekvőket és a kikapcsolódni vágyókat. Jó hír azoknak, akik a csendet és a nyugalmat preferálják, hogy szállodának van egy másik wellness részleges is: ez a Silent Zone névre hallgató terület, amelyet csak 16 év felettiek látogathatják. A zavartalan, nyugodt ellazuláshoz beltéri medencék és egy élménymedence hozzájárul.

Spa részlegükön különleges testkezelések, aromafürdők, gyógymasszázsok, iszappakolások, a Caramell Beautyban pedig luxus színvonalú arckezelések kényeztetik a vendégeket.

A mindennapok körforgásában nem árt, ha szakítunk időt arra, hogy felülvizsgálják életmódunkat, és azt, mennyire sikerül megőriznünk testünk és lelkünk egyensúlyát. A Caramell Medical Center ehhez nyújt segítséget. Az egészség érték, méghozzá pótolhatatlan, ezért fontos, hogy annak megőrzésére is elegendő figyelmet fordítsunk.

Egészségközpontukban a felkészült orvosi csapat és az innovatív diagnosztikai berendezések gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb egészségügyi ellátásban legyen részük a vendégeknek. Elegáns környezetben, 110 négyzetméteren, 4 rendelőben, 13 szakterülettel várják a pacienseket.

Árak és szállásfoglalás itt.