Vital Hotel Nautis**** superior – Gárdony gyöngyszeme

A Velencei tó partján lévő 81 szobás szálloda, számos lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésre, a szépülésre, a pihenésre és a konferenciázásra.
Vital Hotel Nautis**** superior - hotel a Velencei-tónál

A két épületben lévő négyemeletes szálloda többféle szobát kínál, a szobák egy része a Velencei tóra néz, így biztosítva a csodálatos kilátást. Az alapnak számító kétágyas szoba felszereltségébe beletartozik a szobaszéf, a sík képernyős televízió - számos tévé csatornával - a minibár, az ingyenes wifi és a légkondicionálás. Az ágyak nem hétköznapiak, ugyanis egy mozdulattal dupla ággyá varázsolhatók, vagy két ágyként is használhatók.

A superior felszereltsége megegyezik a standard szobáéval, az eltérés annyi, hogy egy nappali is hozzá tartozik. A következő lépcsőt a Connecting jelenti, ez a szobatípus két egybe nyitható alap szobát jelent, így teljesen alkalmas családok vagy baráti társaságok részére.

A wellness részlegen lehet lazítani, a medencékből a beltériek mindig a fürdőzők rendelkezésére állnak, a fürdős részleg leglátványosabb eleme a szabadtéren lévő óriás csúszda. A gyereket nem csak a zárt és nyitott medence tudja lefoglalni, hanem a számos, direkt nekik szervezett program is.

A sportolás még nem ért véget, télen, az alacsony vízszint miatt könnyen befagyó Velencei tavon lehet korcsolyázni és fakutyázni. A Vital Hotel Nautis****superiorban tudnak segíteni a kerékpár, vízibicikli, kajak és a kenu bérlésében is. Aki az épületen belül akar edzeni, annak ott a konditerem.

A Vital Hotel Nautis ****superiort nagyon kedvelik a hölgyek, ugyanis a szálloda szépség részlegét Szabó Orsi mester kozmetikus vezeti. A nemzetközi szinten is elismert szakember a világ számos táján tart és tartott képzéseket kozmetikusoknak, ezért rendkívül magas színvonalúak a szépség kezelések. Nyolcféle különleges kezelést kínálnak, a ”diszkrimináció” hasonló a cipőboltokhoz: egyféle szépülés érhető el a férfiaknak, a többi a hölgyek szebbé válását segíti.

A magyar és a nemzetközi konyha aktuális kínálatát felvonultató étterem nem csak a fent említett területeken nyújt kiváló szolgáltatásokat, hanem a konferenciák, rendezvények terén is. Három terem áll a konferenciákat tartani szándékozók rendelkezésére. A legnagyobb a Nautis, amely 240 négyzetméteres, a következő a Naszád, amely 110 négyzetmétert foglal el, a Fregatt területe ugyan ekkora. A legkisebb a negyedik emeleten elhelyezkedő Karavella, ami 70 négyzetméteres. A sort a kisebb tárgyaló zárja, amely ideális hely üzleti megbeszélésekhez.

Árak és szállásfoglalás itt!

További Velencei-tavi hotelek, szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Four Seasons Vietnam - The Nam Hai, Hoi An

Luxushotelek - ilyen gyönyörű a vietnámi Four Seasons

A világ legjobb Four Seasons hoteleit szemléző sorozatunkban ezúttal a vietnámi Four Seasont mutatja be.

Six Senses Ninh Van Bay***** - Vietnám - hotel - szállás - szálloda

Six Senses Ninh Van Bay***** - A rózsák városa közelében

A csodálatos vietnámi Six Senses hotelt mutatjuk be.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon ajánlott szállodája

LX Boutique Hotel**** Lisszabon - Elhelyezkedésből jeles

Lisszabonban itt érdemes megszállni. A hotel és a kilátás is gyönyörű.