Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****superior

Nagy név a Kis-Balatonnál.
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****superior

Ez a wellness hotel jól mutatja a környékben lévő potenciált: az ismert nemzetközi hotellánc épített közvetlenül a fürdő mellé egy 238 szobás szállodát!

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior az első fecske a nagy nevek közül, aki a környéken hotelt épített. Az új szálloda átadása 2017 szeptemberében történt, a hivatalos ceremóniát megelőzte a közel három hónapos próbaüzem.

A színvonalról sok mindent elárul, hogy a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior rövid pályafutása alatt már jó néhány díjat nyert. Az egyik legjobban hangzó, hogy 2018-ban elnyerte az ország legjobb wellness szállodája címet. A győzelem a szállásokkal foglalkozó, független hazai weboldal szavazásán történt, ahol közel tízezren voksoltak. Ezen felül még két kategóriában is elhoztak egy-egy második helyet.

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior fekvése elsőrangú, ugyanis zárt folyosó köti össze a zalakarosi Gyógyfürdő és Aquaparkkal. Így a hotel vendégei bármilyen időjárási körülmény között, könnyedén el tudnak jutni a 10 ezer négyzetméteres fürdőhelyre, amely számtalan medencével és szolgáltatással várja a vendégeit.

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior kiváló fekvése, nem csak a fürdőhöz közeliségben nyilvánul meg. A megközelíthetősége is kiváló: a buszmegálló kétszáz méterre található, a vasútállomás pedig három kilométerre. Aki repülővel érkezik, annak 17 kilométert kell utaznia a Hévíz-Balaton reptérről. A Balaton pedig mindössze 25 kilométerre található. Ha valaki autóval érkezik fővárosból, annak az utazási idején sokat csökkent az M7-es autópálya megléte. Az autóval érkezők a járműveiket a 250 férőhelyes parkolóban tehetik le.

A zalai település és a környéke számtalan program lehetőségeket kínál a gyermek és család barát szállodában megszállóknak, amely a színeivel, a fiatalosságával is kitűnik az átlagból. Ezért is a Színt Viszünk az Életbe, a Park Inn by Radisson jelmondata.

A fő attrakciót természetesen az élmény medencékkel, óriás csúszdával felszerelt fürdő jelenti, ha tágítjuk a kört, akkor is sok jó hely és látnivaló található a környéken.

A kápolnapusztai bivaly rezervátum a család minden tagjának érdekes látnivaló lehet. A fenyvespusztai állatsimogató a gyerekek körében lesz népszerű, a Diás-Sziget pedig, a Fekete István emlékhelyről és a Matula kunyhóról nevezetes. (A Tüskevár helyszíne valószínűleg inkább a szülőket hozza majd lázba.)

A zalakarosi kilátó és a Nagybakónak községben lévő Sziklaszurdok, amely izgalmas és remek kirándulóhely a környéken.

Árak és szállásfoglalás itt!

További zalakarosi hotelek pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Gyerekkel is nagy élmény egy székesfehérvári út (Koronás Park, Börgöndpuszta Állatsimogató).

Bükfürdő fejlődik, a Hotel Caramell is.

Caramell Premium Resort**** Bükfürdő

Bemutatjuk az ország egyik legjobb hotelét.

Grand Park Hotel Rovinj***** - ha horvátországi nyaralást tervezünk, érdemes lecsekkolni ezt a szállást is

Grand Park Hotel Rovinj*****

Erre még Lőrinc is azt mondta, hogy brutál szép. Csak 6 óra Budapesttől.