CES 2024 - Las Vegas

Mondunk pár tippet Las Vegashoz.
CES 2024 - irány Las Vegas!

A sivatag közepén elhelyezkedő Las Vegas, Nevada állam legnagyobb városa. A kaszinók fővárosaként aposztrofált Las Vegasban, 1909-ben mindenféle szerencsejátékot betiltottak, majd 1931-ben ismét engedélyezték. Las Vegasban ekkor kezdtek el gomba módra szaporodni a kaszinók. Az utcai alkoholfogyasztást is legalizálták, ami nagyon nagy dolognak számított ekkor Amerikában. A Las Vegas Strip-en sorakoznak a szebbnél, szebb hotelek, bennük a szerencsejátékosokat tárt karokkal váró kaszinók és szórakozóhelyek. Las Vegas éjszaka pezsdül fel igazán. Mindenki a legjobb formáját akarja mutatni, szépen kiöltözik és az emberek egész éjjel sétálgatnak, buliznak, szórakoznak, éttermekbe, vagy kaszinókba járnak. Egy teljesen más világ tárul elénk, amit eddig megismertünk. Még azt is elvarázsolhatja az éjszakai csillogás, aki egyébként nincs odáig az ilyen dolgokért.

Januárban ismét CES Las Vegasban

Az innovációs világszínpad, a CES, Las Vegasban kerül megrendezésre 2023. januárban. Azok találkozóhelye ez, akik valamilyen generációs újdonságot vezetnek be a piacon. A CES több mint 170000 résztvevőt vár a körülbelül 250 konferenciaülésre. Több mint 4500 kiállító céget, gyártókat és fejlesztőket várnak, akik valamilyen innovatív terméket tettek le az asztalra. Ez a program várja a világ üzleti vezetőt, az úttörő gondolkodókat, az olyanokat, mint a Samsung, a Sony, a Microsoft, az Amazon vagy a Facebook.

Ezen az izgalmas rendezvényen megismerkedhetünk olyan új technológiákkal, mint az 5G telefonok, vagy a Dual-Screen laptopok. A CES Innovációs Díjak is kiosztásra kerülnek. A díjnyertes kategóriák közül megtalálhatók többek között: fenntarthatósági megoldások, sport és biotechnológia, viselhető okoseszközök, okosotthon megoldások, mobilalkalmazások és szoftverek. Ha meglátogatod a bűn városát, semmiképp se hagyd ki a legnagyobb látványosságokat.

Stratosphere tower

A Stratosphere torony, az ugyanilyen nevet viselő hotelhez tartozik. A torony tetején egy komplett vidámpark tárul a szemünk elé. 350 méter magasan nyúlik a magasba, ezzel Las Vegas legmagasabb épülete címet is elnyerte. A torony tetején 3 játék is várja az extrém és bátor személyeket. Felfüggesztett szék, libikóka és katapult. Tényleg csak azok próbálják ki, akik nem félnek a magasban. A torony másik érdekessége, a forgó étterem. Óránként forog egyet az étterem, így a vendégek Las Vegas panorámáját más-más szögből láthatják.

Cirque de Soleil

A nevével ellentétben – A Nap Cirkusza – ez nem egy cirkusz, inkább egy olyan színház, ahol hangsúlyos szerepet kap a színek játéka, a misztikum, a zene, a játék és a tánc. Akrobaták, zsonglőrök, komikusok és légtornászok szórakoztatják a közönséget. A társulat Oscar-díjátadókon is fel szokott lépni.

Fremont Street Experience

A Fremont Street Experience egy utcaszakasz, amelyen szórakozóhelyek, kaszinók és éttermek sorakoznak. Ez Las Vegas második leghíresebb utcája. A Strip előtt ez volt Las Vegas szíve. A Fremont Street Experience egy gyalogos bevásárlóközpont. Éjjel minden csillog-villog és csupa fény. Las Vegas jelképe, a Vegas Vic nagyméretű neoncowboy, a Pioneer Club bejáratánál látható.

Kaszinók a bűn városában

Ha Las Vegas, akkor kaszinók, és gyönyörű hotelek. Ha kaszinók, akkor szerencsejáték. Turisták milliói látogatják a bűn városát, hiszen rengeteg fényűző szálloda és kaszinó csalogatja az ide érkezőket. A legjobb kaszinók itt vannak a szakértők szerint. Aki egyszer Las Vegasban járt, soha nem felejti. Főként éjjel nyújt csodás élményt, amikor neonok ezrei ontják a fényességet.

Ha valaki rászánja magát és repülővel Amerikába utazik, ne csodálkozzon, ha a reptérről elindulva, az autó ablakából kitekintve csak vörös sziklás tájat lát. A kép hamarosan megváltozik, hiszen hamarosan feltűnik a kaszinó fővárosa. Minden csupa csillogás és nyüzsgő forgatag. Főleg a Las Vegas Boulevardon, ahol a legtöbb kaszinó szinte csalogatja a vendégeket.

Las Vegasi szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Nyaraljunk Székesfehérváron, a királyok városában!

Gyerekkel is nagy élmény egy székesfehérvári út (Koronás Park, Börgöndpuszta Állatsimogató).

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - budapesti szállás, budapesti hotel, budai szállás, budai szálloda

The Hotel Tiliana Budapest by Homoky Hotels**** - Közel és mégis távol

Ha Budán szeretnénk színvonalas hotelben éjszakázni, jó megoldás lehet.

LX Boutique Hotel**** - Lisszabon ajánlott szállodája

LX Boutique Hotel**** Lisszabon - Elhelyezkedésből jeles

Lisszabonban itt érdemes megszállni. A hotel és a kilátás is gyönyörű.