Zsúrkocsi, grillrács, ételfedő háló

A Tchibo webáruház kínálatából válogattunk.
Zsúrkocsi, grillrács, ételfedő háló - Tchibo webáruház

Két színben (szürke és natúr) kapható az akácból készült BBQ zsúrkocsi, amely tökéletes segítőtárs a a finom ételek elkészítéséhez, és a hűsítő italok elővarázsolásához! A könnyű szállításról az egyik oldalon megtalálható görgők gondoskodnak, amelyekkel a nagy tárolófelületet biztosító zsúrkocsit enyhén megdöntve egyszerűen guríthatjuk odébb. Felső része kis asztalként használható, amelynek egyik oldalán tálcát találunk, az asztallap alatt pedig egy ugyanolyat, amely fiókként is funkcionál. Alsó részében 4 palack számára találunk biztos tárolóhelyet, a két pár fém sín segítségével pedig lógatva tárolhatunk talpas poharakat – így minden kéznél lesz, ami az étel elkészítéséhez és tálaláshoz csak szükséges lehet!

A hal- és zöldségsütő grillrács ideális megoldás halak, húsok és zöldségek grillezéséhez, hiszen könnyedén megfordítható vele az étel anélkül, hogy szétesne, vagy beesnek a tűzbe – ráadásul az érdekesebb ízhatások érdekében így a benne sütött étellel együtt tartható a nagyobb darab fűszer, vagy halak esetén például citromdarab is. A fémkerethez fa markolat tartozik, amelyen kényelmes fogást találunk, emellett a praktikus eszközt akasztófüllel is ellátták, hogy használaton kívül is egyszerűen tárolhassuk fellógatva – de akár egy fiókban is.

A kültéri programok egyik kellemetlen része lehet, ha a rovarokkal kell hadakoznunk az ételek fölött – ha azonban a kerek, összehajtható ételfedő hálót használjuk, akkor biztos nem ér minket kellemetlen meglepetés étkezés közben, hiszen a pihenőnapjain teljesen laposra összehajtható, bevetéshez viszont könnyedén kifeszíthető háló különösen finom szemeivel megvédi az ételt rovaroktól! A 35 cm átmérőjű háló hasznos magassága nagyjából 15 cm, így kényelmesen elférnek benne a gyümölcsös-, vagy salátástálak, vagy éppen a torták!

A színes, 6 darabos lezárható pohárszett szintén a rovaroktól véd, ezúttal azonban az italainkat – az egyenként nagyjából 380 ml űrtartalmú poharak fedéllel, szívószállal, és zárókupakkal kaphatók, színük pedig különböző, így egyszerűen megkülönböztethetők, hogy mindig mindenki rögtön a sajátját ragadhassa magához. Ha mindig legyeskedik egy darázs az üdítőnk körül, vagy rendszeresen kell újra töltenünk magunknak a pohárba bejutott rovarok miatt, akkor ezekkel a vidám darabokkal megkímélhetjük magunkat ettől a továbbiakban!

Még több lakberendezés termék itt!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan készülnek a szőnyegek?

Hogyan készülnek a szőnyegek?

Bemutatjuk a legfontosabb alaptípusokat.

Mit kell tudni az elektromos zárak működéséről?

Mit kell tudni az elektromos zárak működéséről?

Ha járt korábban olyan szállodában, ahol kulcs helyett egy kártyát kapott a szobájához, akkor már biztosan találkozott elektromos zárral.

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

A tapéta használata a nappaliban számos előnnyel jár.