Így válassz helytakarékos és elegáns fürdőszoba kiegészítőket!

Manapság egyre több időt töltünk a fürdőszobában, hiszen itt kezdjük meg a napot és itt is fejezzük be azt. Szeretünk sokat lustálkodni, egy kellemes fürdőt venni esténként, amihez akár a párunk, akár egy üveg bor is csatlakozik. Ehhez azonban olyan kellékekre van szükség, amelyek helytakarékosak és elegánsak is egyben, hiszen maga a terület általában nem túl nagy felesleges és plusz dolgoknak. Lássuk, hogyan érdemes válogatni a különlegességek között!
Így válassz helytakarékos és elegáns fürdőszoba kiegészítőket!

Egyedülálló elemek a fürdőszobába

Ha hisszük, ha nem, a fürdőszoba esetében is kardinális kérdés, hogyan varázsolhatjuk azt otthonossá és praktikussá. Egy rohanós reggelen ugyanis egyáltalán nincs idő keresgélni, de egy esti nyugodt fürdőzést is sokkal kellemesebbé tehetünk pár helytakarékos és elegáns aprósággal.

Bambusz állítható fürdőpolc

Gondoltad volna, hogy ma már a fürdőkádban pihenve is kényelemben érezheted magad? Ehhez remek megoldás egy kis helyet elfoglaló polc, amire rengeteg minden ráfér. Az elegáns és funkcionális kelléket úgy alkották meg, hogy az teljes mértékben kiszolgáljon bennünket. Van rajta egy tablet, illetve könyvtartó, egy pohártároló, egy kivehető törölközőbetét, egy apró hely a telefonnak, illetve egy kis rész, amibe akár gyertyát is tehetünk. Az összecsukhatóságának köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető. Emellett pedig a hosszát szabadon lehet állítani, így tulajdonképpen bármilyen kádhoz remekül passzol.

A bambusz anyag pedig azért is előnyös választás, mert ez garantáltan nedvességálló, gyorsan szárad, ráadásul még a tisztítása is rendkívül egyszerű. Nem kell attól tartani, hogy esetleg felpuhul, megtörik, karcolódik. Tökéletes meglepetés bárki számára, aki különösen szeret időt tölteni a kádban.

Zuhanyfülke kiegészítők

A zuhanykabinban rendkívül fontos, hogy olyan elemeket válogassunk bele, amelyek kis helyen elférnek. A minőségi Arezzo zuhanyfej fajták azonban lehetőséget kínálnak arra, hogy bárki találjon megfelelő kelléket a fürdőszobába. A márka különféle kiegészítők gyártásával foglalkozik, legyen szó nagyobb berendezésekről, illetve szaniterekről egyaránt. A kézi zuhanyfejük például egy kedvező áron beszerezhető, dizájnos eleme lehet a helyiségnek, hiszen minőségi anyagokból készült, így hosszú évekig hű társ lehet.

Ajtó feletti polc

Valószínűleg senki nem gondol arra, hogy a fürdőszoba ajtaja feletti rész mennyire kihasználatlan. Pedig egy kisebb polc itt is kényelmesen elfér, amire mehet pár apróság, néhány olyan kellék, ami kevés alkalommal kerül elő, mégis fontos, hogy itt legyen. Mehet fel egy-két kosár, amiben elrejthetjük a WC papírt, a tisztítószereket, de akár a törölközőknek is lehet hely odafent. Egy igényes bambusz kivitel például remek választás bármilyen stílusú tisztálkodó részlegbe.

Összegezve

Bízunk benne, hogy a fent felsorolt apróságok, mint egy ajtó feletti polc, egy kádra helyezhető bambusz állítható fürdőpolc, vagy egy minőségi Arezzo zuhanyfej praktikus kiegészítője lehet majd az otthonodnak. Érdemes tehát alaposan megfontolni, hogy milyen kellékeket szerzünk be a lakás ezen részébe.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

A tapéta használata a nappaliban számos előnnyel jár.

Zsúrkocsi, grillrács, ételfedő háló - Tchibo webáruház

Zsúrkocsi, grillrács, ételfedő háló

A Tchibo webáruház kínálatából válogattunk.