5 érv az egyedi bútorok mellett

Bútorvásárlás előtt az emberek többsége nagy dilemmában van, hiszen belépve egy bútorüzletbe olyan tucattermékekkel találja magát szembe, amelyet nem biztos, hogy szívesen látna az otthonában.
5 érv az egyedi bútorok mellett

Az emberek nagy része valami semmihez sem foghatót, valami egyedi darabot szeretne, valami olyat, amelyet nem lát az ismerőseinél, a barátainál, vagy a szomszédainál.

Az egyedi bútorok azért is nagyon hasznosak, mert ezek kicsit a saját személyiségünket, a mi életmódunkat tükrözik. Ki ne szeretne különleges otthont és olyan speciális bútordarabokat, amelyeket még soha, senkinél sem látott?

A személyes igények és álmok megvalósulása

Az egyedi bútorok készítése rengeteg előnnyel jár. Az egyik ilyen, hogy személyre szabottan, a mi igényeinknek megfelelően készülhet el a konyhaszekrényünk, a nappaliba a polcunk, vagy éppen a dohányzóasztalunk. Az egyedi bútorok nem csak az igényeinket elégíthetik ki, de az álmainkat is megvalósíthatják, hiszen nekünk csak ki kell találnunk, hogy mit szeretnénk és már csak egy budapesti asztalos felkutatása kell hozzá, aki megvalósítja a vágyainkat. Ráadásul a kreatív énünk is kibontakozhat, hiszen tényleg azt kapjuk, amit szeretnénk.

Garancia a minőségre

Az egyedileg készített asztalostermékek mintegy garanciát is nyújtanak, hiszen ezek a termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják, hogy a bútorok hosszú és tartós élettartammal rendelkeznek. Az asztalosmester minden apró részletre ügyel, hiszen az a célja, hogy megfeleljen az elvárásoknak.

Megúszhatjuk a stresszt

Az új bútorok vásárlása nagyon sok feszültséggel jár együtt, hiszen nem az első üzletben fogjuk megtalálni álmaink kanapéját, vagy konyhaszekrényét. Ha azonban egyedi bútort készíttetünk, akkor a stresszt is elkerülhetjük, hiszen csak egyetlen szakemberrel kell találkoznunk, akivel mindent részletesen átbeszélünk, majd az asztalos szakember minden mást megold helyettünk. A tervezés, a méretek levétele és a kivitelezés is az ő feladata lesz, nekünk csak annyi dolgunk lesz, hogy elmondjunk az elképzeléseinket, majd izgatottan várjuk az elkészült bútort, hogy színt vigyen az otthonunkba.

Az egyedi bútor remekül illeszkedik a lakásunkba

A bútorüzletben lehet, hogy megtetszik egy-egy bútordarab, de rengeteg fejtörést okozhat, ha nem illeszkedik pontosan az adott térbe. Az egyedi bútorok esetében nem fordulhat elő ilyen hiba, hiszen az asztalos szakember milliméter pontossággal méri le az adott helyiséget, ahová a kívánt bútort szánjuk.

Színek és anyagok egyedi kombinációja

Az egyedi tervezésű bútordarabnak csak a fantáziánk szabhat határt. Hiába van egy remek elképzelésünk, ha sehol sem találunk az álmainknak megfelelő bútordarabot. Ez az egyedi bútoroknál nem fordulhat elő, hiszen többféle szín és minta közül lehet válogatni és a végeredmény minden esetben az ügyfél elégedettségét szolgálja.

---

Csekkold az ecce Home gyönyörű termékeit!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan készülnek a szőnyegek?

Hogyan készülnek a szőnyegek?

Bemutatjuk a legfontosabb alaptípusokat.

4 nagyméretű szobanövény, amivel a nappalit díszítheted

4 nagyméretű szobanövény, amivel a nappalit díszítheted

A sugárarália és a könnyezőpálma is népszerű manapság.

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

Hogyan válaszd ki a tapétákat a nappalihoz

A tapéta használata a nappaliban számos előnnyel jár.