4 tipp, hogyan vásárolj a Black Friday napján 2023-ban

Bizonyára előtted sem ismeretlen a Black Friday.
4 tipp, hogyan vásárolj a Black Friday napján 2023-ban - Black Friday 2023 - Black Friday 2024

Bizonyára előtted sem ismeretlen a Black Friday. Ezen a napon nagyon sok üzlet és webáruház hirdet óriási kedvezményeket és akciókat. Ezeket az ajánlatokat a kupongyűjtő oldalak össze is gyűjtik, sőt arra is van lehetőséged, hogy feliratkozz a hírlevelükre és akkor első kézből értesülhetsz a legújabb és a legjobb ajánlatokról. Merthogy ajánlatokban és kedvezményekben biztos, hogy bőven lesz részed, november 25-én, mivel a Black Friday hivatalos napja ez lesz. Persze lesznek, és mindig vannak olyan üzletek, amelyek már korábban elkezdik az akciózást és november 25-e után is folytatják az akciókat, hiszen közeleg a karácsony, és az egyik oka ez, amiért az emberek annyira kedvelik a Black Friday napját.

A kupongyűjtő oldalakon nagyon sok kedvezményes kupont találhatsz. Több száz webáruház kedvezményes ajánlatait gyűjtötték össze. Olyan webáruházakét, mint a Libri, a Líra, a BiotechUSA, a Modivo, az About You, a Tesco, a Media Markt, az Edigital, a Hervis, az Alza. Azaz nagyon sokféle terméket ajánlanak kedvezményesen és nem csak a Black Friday napján, hanem egyes webshopok és üzletek évközben is remek kedvezményeket biztosítanak, főleg a hűséges, visszajáró vásárlóknak, azoknak az embereknek, akik nem csak márkákhoz, hanem az üzletekhez is lojálisak.

A cikkben 4 tippet olvashatsz azzal kapcsolatban, hogyan is vásárolj a nagy Black Friday napon, azaz milyen szempontokat vegyél figyelembe és milyen hibákat kerülj el.

Végezz számvetést

Természetesen, még a Black Friday napján is túl lehet költekezni, de ez egész egyszerűen nem történhet meg, ha előtte készítesz egy költségvetést és tényleg csak azt veszed meg, amire valóban szükséged van. A Fekete Péntek előtt készíts egy tervet, mindenről írj egy listát, amit meg szeretnél venni és nézd meg, hogy ezek a termékek mennyibe kerülnek a Black Friday kupon felhasználásával. Biztos, hogy kellemes meglepetés fog érni, mert annyit spórolhatsz ezen a napon, hogy a betervezett dolgok mellett más dolgokkal is meglepheted magad.

Kövesd a kedvenc üzleted Facebook oldalát

Nem csak a kuponos oldalak hírlevél szolgáltatására iratkozhatsz fel, hanem a kedvenc üzleteid Facebook oldalához is csatlakozhatsz, és követheted azokat, így biztos, hogy elsők között fogsz értesülni a nagy kedvezményekről.

Az üzletek hírleveleire is feliratkozhatsz

Ha rendszeresen vásárolsz egy-egy üzletben, webshopban, és termék vagy márkahűnek gondolod magad, akkor az üzlet hírlevél szolgáltatására is feliratkozhatsz. Ezek az üzletek még olyan lehetőséget is adnak, hogy beléphetsz egy VIP csoportba, amely egy közösségi csoport is lehet és ezzel is remek kedvezményekhez juthatsz hozzá.

Töltsd le a megfelelő alkalmazást

Ma már úgynevezett Black Friday alkalmazások is léteznek, amelyeket könnyedén le tudsz tölteni, így valóban nagyon gyorsan lecsaphatsz a legjobb kedvezményekre és ajánlatokra. Ezekkel az alkalmazásokkal könnyen készíthetsz egy kuponösszesítőt, és amikor minden kuponod megvan, amire vágytál, akkor már csak a napot kell várnod, amikor felhasználhatod azokat.

Ajánlatkérés linképítés szolgáltatásra, cikk, link elhelyezésre: szezon@24-7digital.hu

Kapcsolódó cikkek

5 logikai társasjáték, ami méltó kihívást nyújthat neked

5 logikai társasjáték, ami méltó kihívást nyújthat neked

A logikai társasjátékok egyik legnagyobb előnye, hogy erősítik a problémamegoldó képességet, hiszen játékosként számos döntést kell meghoznunk minden egyes lépés alkalmával.

Érvek egy új hobbi mellett – számos kifestő

Érvek egy új hobbi mellett – számos kifestő

Mindenkinek szüksége van egy hobbira, a számos kifestő az egyik legjobb mód, a szabadidő kellemes eltöltésének.

Transzcendentális meditáció és testi egészség: az elmélyült meditáció javító hatásai

Transzcendentális meditáció és testi egészség: az elmélyült meditáció javító hatásai

A modern élettempóval járó stressz és a számos egészségügyi kihívás miatt egyre többen keresik a hatékony és természetes módszereket az egészség javítására és a testi és mentális egyensúly fenntartására.