Orrpiercing miatt került kerekesszékbe

Brazíliában egy fiatal nő, olyan súlyos fertőzést kapott az orrpiercingtől, hogy kerekesszékbe került.
Orrpiercingtől lett beteg, ma már kerekesszékes

Brazíliában egy fiatal nő, olyan súlyos fertőzést kapott az orrpiercingtől, hogy kerekesszékbe került. Layana Dias miután megcsináltatta a piercinget, a seb vérzett és feldagadt, majd a lába is fájni kezdett és belázasodott, de ekkor még nem gondolta, hogy bármi komolyabb baj történhet. Kezdetben elmúltak a fájdalmai, azonban hamarosan visszatért, és egyre jobban erősödött. Ekkor már orvoshoz fordult. Kiderült, hogy csúnya fertőzése van, amely leginkább az orrnyálkahártyán jellemző.

A lábfájdalmai hamarosan az egész testét átjáró zsibbadássá súlyosodott, ami miatt járni sem tudott többé. Az MRI vizsgálat kiderítette, hogy 500 milliliteres gennygyülem alakult ki a gerincvelőjében, amely három csigolyát is nyom. Azonnal sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta. A műtét során a fertőzés terjedését sikerült megállapítani, viszont Layana azóta sem tud járni. A brazil lánynak egy orrpiercing miatt, a hátralévő életét kerekesszékben kell leélnie.

Kapcsolódó cikkek

Milyen jótékony hatásai lehetnek a manuálterápiának?

Milyen jótékony hatásai lehetnek a manuálterápiának?

Mindnyájan hallottuk már többek között a gyógytorna, a fizikoterápia és a csontkovács szavakat, de lehet, hogy a manuálterápiát még nem.

Melyik bornak van előnyös hatása is?

Melyik bornak van előnyös hatása is?

A pinot noirban található a legtöbb antioxidáns, a rezveratrol.