Steppelt kabát, bomberdzseki, motoros dzseki, motoros kabát, oldaltáska, bokacsizma - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk.
Steppelt kabát, bomberdzseki, motoros dzseki, motoros kabát, oldaltáska, bokacsizma - Tchibo webáruház

Szintén nőies szabású darab a fekete, állógalléros steppelt kabát, amelyben a kifordítható modellhez hasonlóan könnyű és meleg köztes réteg biztosítja a kellemes hőérzetet. A tonális paszpólozással ellátott dzseki állógallérját legombolható műszőrme díszíti, ujjvégein pedig kényelmes szegély található. A nőies sziluettről a bécsi varrás gondoskodik, emellett pedig olyan praktikus megoldásokat is találunk benne, mint a fejhallgatókábel számára kialakított elvezetéssel ellátott belső zseb vagy a poláranyaggal bélelt külső, cipzáras zsebek. Akik pedig valamilyen színpompásabb megjelenést választanának, annak a bordó színű kabátot ajánljuk, amelyet kontrasztszínű paszpólozás díszít.

A sportosabb darabokat kedvelők is hátradőlhetnek, ugyanis a kínálatban például sötétkék steppelt bomberdzseki is található! A meleg köztes réteg szél esetén is hatékony védelmet nyújt, miközben a kényelemről a nyakkivágásnál, az ujjvégeken és a derékrészen található bordázott szegélyek gondoskodnak. A divatos, rombuszos steppeléssel készült külső anyag trendi megjelenést kölcsönöz a darabnak, amelyen két bevágott zseb és egy elöl végigfutó cipzár is látható.

Enyhébb napokon a bőrhatású motorosdzseki is jó választás lehet: az aszimmetrikus cipzárral ellátott darab gallérját mutatós, szegecses szegély díszíti, a karcsúsított szabás pedig biztosítja a nőies sziluettet. A dzseki külső része tiszta viszkózból álló, kiváló minőségű bőrhatású anyag, amelyen színben eltérő hatású betétek találhatók a mandzsettáknál, valamint a váll- és hátpasszén. Az oldalt található zsebek, valamint az ujjak vége is cipzáras, így összességében egy nagyon trendi, stílusos darabra lelhetünk, amelynek tapintása épp olyan, mint egy valódi bőrdzsekié.

A kínálatból természetesen az olyan csinos kiegészítők sem maradhatnak ki, mint amilyen a fekete színben kapható kerek női oldaltáska. A táskát kívül szegecsek díszítik, amelyek lezser, vagány megjelenést biztosítanak a variálható megjelenésű táskának – és annak is, aki magánál hordja! Az állítható hosszúságú vállpántnak köszönhetően nem csak oldaltáskaként, hanem keresztbe vetve is viselhető, miközben minden fontos apróság elfér a kétutas cipzárral ellátott főrekeszben, valamint a kiegészítő, nyitott rekeszben és a cipzáras hátsó zsebben.

A női gumi bokacsizma szintén fekete színben elérhető, így esőben sem kell lemondanunk a csinos megjelenésről, hiszen ez a csizma, bár műanyagból készült, nem nélkülözi a stílusos megjelenést! Rugalmas, mutatós szegecsekkel díszített betoldásai nem csak díszként vannak jelen, ezeknek, valamint a csizmaszár hátulján található huroknak köszönhetően ugyanis a fel- és levétel is könnyebben megy majd. Rugalmas, profilozott járótalpával mindemellett biztonságosabb a séta, az eső miatt csúszós utakon is – ám az óvatosság sosem árt!

Kapcsolódó cikkek