Férfi esernyők

A férfi esernyő kényelmesen elfér egy nagyobb méretű táskában, az autóban pedig mindig fix helye lehet.
Férfi esernyők

Minőségi esernyő

Az első esernyő igazából nem is esernyő volt, hanem napernyő, ami az előkelőségek bőrét védte a nap forró sugaraitól, és csak a későbbiekben, az 1700-as évek közepén kezdték el esernyőként használni.

A piacon többféle színű, fazonú és alapanyagú esernyő is található, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot. Az esernyő kínálatban elérhetők a kisebb méretű, gyerekeknek szánt esernyők is.

A budmil kínálatában minőségi férfi esernyők találhatók, amik a klasszikus design jegyében készülnek, és a sötét színeket részesítik előnyben, mint például sötétkék, szürke és fekete.


Márkás férfi esernyő

A márkás férfi esernyő státuszszimbólumként is szolgálhat, hiszen fellelhetők már a piacon a gyönyörű, aprólékosan megmunkált nyelű darabok, amik akár sétapálcaként is szolgálhatnak.

Az esernyők két csoportra oszthatók, a manuális, tehát kézzel felhúzható darabokra és az automata esernyőkre, amik nyomógomb segítségével nyílnak.


Nagyméretű férfi esernyő

A férfi esernyők elérhetők klasszikus méretben, de nagyobb méretű testvéreik is fellelhetők a kínálatban, amiket családi esernyőnek is szokás nevezni, hiszen akár 4 ember is kényelmesen elfér alatta.


Esernyő árak

Az esernyők árát befolyásolja a minőségi alapanyag használata és az adott márkajelzés is, így a piacon találhatók egészen olcsó és kimondottan drága darabok is.

Nézz körül a budmil weboldalán, ha szükséged lenne egy új esernyőre!

Kapcsolódó cikkek

Férfi esernyők

Férfi esernyők

Manapság nehéz kiszámítani az időjárás változásait, hiszen a hirtelen meleg pillanatok alatt hűvösebb, esős időre válthat, így célszerű mindig magunknál tartani az esernyőt.

Így légy elegáns!

Így dobd fel megjelenésed!

Az öltözködés tekintetében mindenképpen szerencsésebbnek mondhatók a férfiak, hiszen kevesebb ruhadarabbal és egyszerűbb módon kivitelezhető az elegáns megjelenés.