5 kötelező irodai eszköz

Akár szabadúszó, akár vállalkozó, akár egyszerűen csak elfoglalt szakember, van olyan szerkentyű, amely segít abban, hogy hatékonyabban végezze a munkáját. Íme öt kedvencünk.
5 kötelező irodai eszköz

Akár egy hosszabb nyaralás után tér vissza az irodába, akár csak hatékonyabbá szeretné tenni a munkakörnyezetét, az alábbi kötelező irodai eszközök közül néhányat érdemes használni.

Dashkamera kéz nélküli navigációval: Bár a kihangosított navigációval ellátott dashcam önmagában nem irodai eszköz, mégis nagyszerű eszköz lehet. Az egyik ilyen eszköz a Garmin Speak Plus, egy kéz nélküli navigációs rendszer beépített műszerfali kamerával. Ez az eszköz lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy a készülékbe integrált hangalapú asszisztenshez szólva kommunikáljanak a kollégákkal.

Treadly futópad: Ha a lábadon dolgozol, érdemes beruháznod egy Treadly futópadra. A Treadly elég kompakt ahhoz, hogy elférjen egy irodában vagy otthoni munkaterületen. Emellett nagyon csendes, így kiváló választás mindazok számára, akik a munkatársak zavarása nélkül szeretnének edzeni.

Telefonos kivetítő: A zökkenőmentes munkavégzés érdekében érdemes beruházni egy vezeték nélküli telefontöltőbe. Ez a sokoldalú eszköz vezeték nélküli töltési lehetőséggel rendelkezik, és elhelyezhető a recepciós pulton vagy a vállalati pihenőszobában. Beépített biztosítékkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készülék nem fog kigyulladni, ha bedugja a konnektorba. Ha szűkös a költségvetése, ez egy jó befektetés lehet.

Íróasztali porszívó: Az asztali porszívó kiválóan alkalmas a munkaterület tisztán tartására. Segítenek a láthatatlan szennyeződések észlelésében, és ennek megfelelően beállíthatják a HVAC-rendszert. Alternatívaként egy légtisztító segíthet az allergia csökkentésében és a tiszta levegő belélegzésében. Nincs okod arra, hogy ne legyen az irodádban egy ilyen praktikus kütyü! Örülni fog neki! Nagyon sokan dolgozunk zárt térben. És ez lehet olyan kényelmes vagy olyan higiénikus, amilyennek csak szeretné.

AirBar: A képernyő aljára egy AirBar rögzítésével a laptopot érintőképernyővé alakíthatja. Ez a szerkentyű Mac és Windows 10-es laptopokkal egyaránt működik, és javítja a megbeszélések, videokonferenciák és ügyfélprezentációk interaktivitását. Még a Windows számítógépek régebbi modelljeivel is működik, így érintőképernyős monitorral is használhatja. A Logitech Multi-device Wireless Keyboard egy másik hasznos szerkentyű.

Elliptikus gép: Fontos, hogy legyen egy olyan gép, amellyel munka közben edzhet. És ebben segíthet egy asztali elliptikus gép. Segít aktív maradni a munkanap folyamán, ami kulcsfontosságú, ha koncentrálni akarsz. Körülbelül 250 dollárba kerül, és suttogóan csendes motorral rendelkezik. És persze nagyon csendes, így munka közben észre sem fogod venni.

Kapcsolódó cikkek

5 kötelező irodai eszköz

5 kötelező irodai eszköz

Akár szabadúszó, akár vállalkozó, akár egyszerűen csak elfoglalt szakember, van olyan szerkentyű, amely segít abban, hogy hatékonyabban végezze a munkáját. Íme öt kedvencünk.