Hogyan hozzuk létre a vállalkozásunkat?

Az egyéni vállalkozás az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben járható útja annak, hogy saját üzletbe kezdjünk.
Hogyan hozzuk létre a vállalkozásunkat?

Mivel ma már online is intézhető ez a folyamat, gyakran azt gondoljunk az egész menet ennyire könnyedén zajlik majd, és ilyenkor ér kellemetlen meglepetésként, hogy mennyi feladattal jár valójában egy vállalkozás elindítása.

Persze nem kell ezekkel egyedül szembenéznünk, hiszen a Logosz iroda munkatársainak segítségével jóval egyszerűbben is kezelhetjük a feladatokat, mintha mindent egyedül vállalunk. A székhelyszolgáltatás mellett ugyanis a cégalapításban is kaphatunk segítséget, aminek köszönhetően nem veszünk el a feladatok, hivatalos iratok és teendők labirintusában.

Az egyéni vállalkozás során nem feltétlenül van szükség ügyvédi segítségre sem, viszont azt ne feledjük, hogy a könyvelőn nem spórolhatunk.

Azt sem árt tudnunk, mielőtt belevágunk, hogy egyéni vállalkozás másodállásként is indítható, így nem kell feladnunk a biztos állásunkat, viszont arról sem kell lemondanunk, hogy megvalósítsuk a régóta dédelgetett álmainkat. Mivel számos olyan lehetőség van, ami nem egyértelmű a tapasztalattal nem, de vállalkozó kedvvel rendelkezők számára, bátran forduljunk olyan szakértőkhöz, akik tanácsaikkal és rálátásukkal könnyebbé teszik a lépéseket.

A vállalkozásunk indítása tehát az Ügyfélkapun keresztül is megtörténhet, de ne feledjük, hogy a könyvelővel való egyeztetésnek ezt a műveletet meg kell előznie. Ha pedig ez is megvan, tisztában vagyunk a későbbi teendőinkkel, akkor első lépés a Webes Ügysegéden keresztül a vállalkozásunk megalapítása. Mivel telephelyet, székhelyet, postafiókot is meg kell jelölnünk a kezdeti lépések során, be kell jelentenünk, hogy hol lesz ezek, a székhelyszolgáltatónak nagy hasznát vehetjük már itt a legelején.


Kapcsolódó cikkek

A fegyelem mesterévé válni

A fegyelem mesterévé válni

Amikor megpróbál meggyőzni valakit a fegyelem fontosságáról, az a probléma, hogy általában mindenféle negatív képzetet társít ehhez a szóhoz.

szerzi.hu - Az okos megoldás

szerzi.hu - Az okos megoldás

Életünk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor jogi segítségre van szükségünk, esetleg tanácsadásra, vagy egy szerződésre.

Ezért bízzuk szakemberre a klíma szerelését

Ne kísérletezzünk, bízzuk szakemberre a klíma szerelését!

Ne a légkondi bütykölésével akarjuk bebizonyítani, hogy ezermesterek vagyunk.