Tegye otthonosabbá társasháza auláját fekvő postaláda alkalmazásával!

Elengedhetetlen és nap, mint nap használt eszköz a postaláda, amely minden egyes társasházban vagy azon kívül megtalálható. Ma már kifejezetten változatos típusok közül válogathat, legyen szó az álló-, vagy a fekvő postaládákról, amelyeket akár a falba is süllyeszthet, így garantáltan megtalálhatja a helyszín adottságaihoz legjobban illeszkedő darabot.
Tegye otthonosabbá társasháza auláját fekvő postaláda alkalmazásával!

A postaláda és az otthon kapcsolata

Az otthon az a tér, ahol minden Önről és a családjáról szól. Minden úgy lett kialakítva, ahogyan azt Ön elképzelte, így teljes mértékben az Ön személyiségét tükrözi. Azonban társasház esetében nem ér véget az otthon fogalma, ahogyan bezárta maga mögött a bejárati ajtaját. A lépcsőház és annak környezete is az otthonát képezi, amelynek összképét maguk a lakók és az ő személyiségük alakítja. Ennél fogva érdemes a lakóközösség nevében is odafigyelni minden olyan kiegészítőre, amely a kényelmüket szolgálja – úgy, mint a postaláda is.

Hogyan érdemes elhelyezni a társasházi fekvő postaládákat?

A postaláda elhelyezése, főleg egy nagyobb lakóközösség tekintetében nem véletlenszerű. Mindamellett, hogy mindenki kényelmesen hozzáférjen, be kell tartani néhány létfontosságú szabályt, mint például a menekülési útvonalak szabadon hagyását is. Ehhez legalább 110 cm szélességű útvonal biztosítására kell törekedni mind a folyosókon, mind pedig a lépcsőházakban és az aulában.

Az elhelyezés során fontos az olyan helyszín kiválasztása, amely eleve megfelelően megvilágított vagy pedig könnyen megvilágíthatóvá tehető. Hiszen nem csak Ön számára okozhat nehézséget a saját postaládájának megtalálása, de a postás munkafolyamatát is meghosszabbíthatja, valamint megnehezítheti egy-egy rosszul elhelyezett postaláda. Ma azonban már arra is van lehetőség, hogy LED világítással kiegészített postaládákat válasszon a pontos kézbesítés érdekében.

Legyen a postaláda a társasház dísze!

A társasházi postaládának ugyan kifejezett célja van – a levelek és a fontosabb küldemények környezeti hatásoktól való megóvása és illetéktelenektől való megőrzése tekintetében – azonban ettől függetlenül kerülhet nagyobb hangsúly az esztétikumra is. Az egységes kép érdekében a postaládák nem egyesével kerülnek felszerelésre, hanem egy komplett blokkban. Így tökéletes összképet kapnak a lakók illeszkedési hibák és zavaró rések nélkül. Szín tekintetében is kifejezetten széles a skála, melynek köszönhetően a postaládák könnyen beilleszthetővé válnak a társasház képébe és színvilágába egyaránt.

Amennyiben szeretne biztosra menni és egy megbízható szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot, akkor keresse fel az SK levélszekrény weboldalát és tudjon meg többet!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan kell mosni az ágyneműt?

Hogyan kell mosni az ágyneműt?

Ha valaha is elgondolkodott azon, hogyan kell ágyneműt mosni, van néhány alapvető tipp, amely megkönnyíti a munkát.

Ingatlanok fenntartása ingatlankezelés igénybevételével

Ingatlanok fenntartása ingatlankezelés igénybevételével

Minden egyes ingatlan, amely valakinek a tulajdonában van, más-más funkciót tölthet be.

A nyári kánikulában jólesik a kerti medencében pihenni

A nyári kánikulában jólesik a kerti medencében pihenni

Egy kerti medence igazi felfrissülést jelent a nyári szezonban.