Tegye otthonosabbá társasháza auláját fekvő postaláda alkalmazásával!

Elengedhetetlen és nap, mint nap használt eszköz a postaláda, amely minden egyes társasházban vagy azon kívül megtalálható. Ma már kifejezetten változatos típusok közül válogathat, legyen szó az álló-, vagy a fekvő postaládákról, amelyeket akár a falba is süllyeszthet, így garantáltan megtalálhatja a helyszín adottságaihoz legjobban illeszkedő darabot.
Tegye otthonosabbá társasháza auláját fekvő postaláda alkalmazásával!

A postaláda és az otthon kapcsolata

Az otthon az a tér, ahol minden Önről és a családjáról szól. Minden úgy lett kialakítva, ahogyan azt Ön elképzelte, így teljes mértékben az Ön személyiségét tükrözi. Azonban társasház esetében nem ér véget az otthon fogalma, ahogyan bezárta maga mögött a bejárati ajtaját. A lépcsőház és annak környezete is az otthonát képezi, amelynek összképét maguk a lakók és az ő személyiségük alakítja. Ennél fogva érdemes a lakóközösség nevében is odafigyelni minden olyan kiegészítőre, amely a kényelmüket szolgálja – úgy, mint a postaláda is.

Hogyan érdemes elhelyezni a társasházi fekvő postaládákat?

A postaláda elhelyezése, főleg egy nagyobb lakóközösség tekintetében nem véletlenszerű. Mindamellett, hogy mindenki kényelmesen hozzáférjen, be kell tartani néhány létfontosságú szabályt, mint például a menekülési útvonalak szabadon hagyását is. Ehhez legalább 110 cm szélességű útvonal biztosítására kell törekedni mind a folyosókon, mind pedig a lépcsőházakban és az aulában.

Az elhelyezés során fontos az olyan helyszín kiválasztása, amely eleve megfelelően megvilágított vagy pedig könnyen megvilágíthatóvá tehető. Hiszen nem csak Ön számára okozhat nehézséget a saját postaládájának megtalálása, de a postás munkafolyamatát is meghosszabbíthatja, valamint megnehezítheti egy-egy rosszul elhelyezett postaláda. Ma azonban már arra is van lehetőség, hogy LED világítással kiegészített postaládákat válasszon a pontos kézbesítés érdekében.

Legyen a postaláda a társasház dísze!

A társasházi postaládának ugyan kifejezett célja van – a levelek és a fontosabb küldemények környezeti hatásoktól való megóvása és illetéktelenektől való megőrzése tekintetében – azonban ettől függetlenül kerülhet nagyobb hangsúly az esztétikumra is. Az egységes kép érdekében a postaládák nem egyesével kerülnek felszerelésre, hanem egy komplett blokkban. Így tökéletes összképet kapnak a lakók illeszkedési hibák és zavaró rések nélkül. Szín tekintetében is kifejezetten széles a skála, melynek köszönhetően a postaládák könnyen beilleszthetővé válnak a társasház képébe és színvilágába egyaránt.

Amennyiben szeretne biztosra menni és egy megbízható szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot, akkor keresse fel az SK levélszekrény weboldalát és tudjon meg többet!

Kapcsolódó cikkek

Vajon megéri mosókonyhát kialakítani?

Vajon megéri mosókonyhát kialakítani?

Most kicsit részletesebben foglalkozunk azzal a kérdéssel, hogy vajon megéri-e mosókonyhát kialakítani és ha igen, milyen előnyei lehetnek.

3 szakipari munka, amelyet te is elvégezhetsz

3 szakipari munka, amelyet te is elvégezhetsz

Napjainkban, amikor szinte lasszóval kell összefogni a megfelelő szakembereket és egy-egy munka elvégzése csillagászati összegekbe kerülhet, rengeteget spórolhatunk, ha magunk végezzük el az adott szakmunkát.