Zsúrkocsi, grillrács, ételfedő háló

Két színben (szürke és natúr) kapható az akácból készült BBQ zsúrkocsi, amely tökéletes segítőtárs a a finom ételek elkészítéséhez, és a hűsítő italok elővarázsolásához! A könnyű szállításról az egyik oldalon megtalálható görgők gondoskodnak, amelyekkel a nagy tárolófelületet biztosító zsúrkocsit enyhén megdöntve egyszerűen guríthatjuk odébb. Felső része kisasztalként használható, amelynek egyik oldalán tálcát találunk, az asztallap alatt pedig egy ugyanolyat, amely fiókként is funkcionál. Alsó részében 4 palack számára találunk biztos tárolóhelyet, a két pár fém sín segítségével pedig lógatva tárolhatunk talpas poharakat – így minden kéznél lesz, ami az étel elkészítéséhez és tálaláshoz csak szükséges lehet!

A hal- és zöldségsütő grillrács ideális megoldás halak, húsok és zöldségek grillezéséhez, hiszen könnyedén megfordítható vele az étel anélkül, hogy szétesne, vagy beesnek a tűzbe – ráadásul az érdekesebb ízhatások érdekében így a benne sütött étellel együtt tartható a nagyobb darab fűszer, vagy halak esetén például citromdarab is. A fémkerethez fa markolat tartozik, amelyen kényelmes fogást találunk, emellett a praktikus eszközt akasztófüllel is ellátták, hogy használaton kívül is egyszerűen tárolhassuk fellógatva – de akár egy fiókban is.


A kültéri programok egyik kellemetlen része lehet, ha a rovarokkal kell hadakoznunk az ételek fölött – ha azonban a kerek, összehajtható ételfedő hálót használjuk, akkor biztos nem ér minket kellemetlen meglepetés étkezés közben, hiszen a pihenőnapjain teljesen laposra összehajtható, bevetéshez viszont könnyedén kifeszíthető háló különösen finom szemeivel megvédi az ételt rovaroktól! A 35 cm átmérőjű háló hasznos magassága nagyjából 15 cm, így kényelmesen elférnek benne a gyümölcsös-, vagy salátástálak, vagy éppen a torták!

A színes, 6 darabos lezárható pohárszett szintén a rovaroktól véd, ezúttal azonban az italainkat – az egyenként nagyjából 380 ml űrtartalmú poharak fedéllel, szívószállal, és zárókupakkal kaphatók, színük pedig különböző, így egyszerűen megkülönböztethetők, hogy mindig mindenki rögtön a sajátját ragadhassa magához.  Ha mindig legyeskedik egy darázs az üdítőnk körül, vagy rendszeresen kell újra töltenünk magunknak a pohárba bejutott rovarok miatt, akkor ezekkel a vidám darabokkal megkímélhetjük magunkat ettől a továbbiakban!

Cikkünk folytatása itt!

Még több lakberendezési és kerti cikk itt!