5 népszerű nyári tábor

Ha jobban szereted azokat a táborokat, amelyek már évek óta mennek, és nagy sikerük van, az alábbi listában biztosan találsz olyat, ahol jól éreznéd magad. Szemezgess közülük, és válaszd ki az igazán kedvedre valót!Robotikatábor

Talán az egyik legizgalmasabb terület a robotok és a robotika világa. Kutass, fejlessz és oldd meg a felmerülő problémákat! Itt rengeteget tanulhatsz: belekóstolhatsz a programozásba, és különböző rendszerek fejlesztésében vehetsz rész. Minden, ami a kezed ügyébe kerül – LED-ek, kapcsolók, szenzorok, irányító áramkörök, motorok –, csak arra vár, hogy a szolgálatodba álljon. A tudás és a képzelet birodalma.

A nagyobb projektekben – hiszen ilyenek is lesznek a táborban – csoportokba szerveződve is módod nyílik dolgozni. Ez fejleszti a csapatmunkát és a szociális készségeidet is.

Te urald a robotokat!

 

Drónépítő tábor*

Nemcsak divatos, de rendkívül szórakoztató is a drónokkal való foglalkozás. A táborban mindent megtudhatsz a különböző fajtákról, a használatukról és az ehhez szükséges technológiáról. Egyéni és csoportos foglalkozások is vannak, hogy minden oldalról megismerhesd ennek a technikának a szép és nehéz oldalát is.

Fel a fellegekbe, nézz körül drónnal!

* Tíz év feletti gyermekeknek ajánlott.

 

Informatikatábor

Manapság az informatikáról és a számítástechnikáról szól szinte minden, így elmondhatjuk, hogy ez a tábor tényleg hasznos ismereteket nyújt – amit persze izgalmas és élményekben gazdag programokkal valósít meg. Weboldalak létrehozása, mozgóképes technika, 3D, programozás, CGI, animációk készítése és még számtalan érdekes foglalkozás vár rád.

Semmi sem kötelező, semmit sem „kell”. Válaszd ki te magad, melyik szakterület érdekel a legjobban. Új és korszerű gépek, profi szakemberek állnak a segítségedre.

„Én és a komputerem” jeligére

 

Do you speak English? – Angoltábor

Élménydús, kommunikáció-központú tábor. Mindenkinek, aki érdeklődik az angol nyelv iránt, akkor is, ha bővíteni szeretnéd, és akkor is, ha „csak” szinten tartani kívánod a nyelvtudásodat.

A tábor – mint általában minden nyelvi tábor – szintfelmérő teszttel indul. A táborban csoportokra osztva folyik a munka. Természetesen a kommunikáció, a beszédkészség fejlesztése áll a középpontban, de játékos, szórakoztató formában. Tanulj angolul úgy, hogy az valóban élvezetes legyen!

Can you speak English? Sure I can!

 

Média-film tábor

Ha legszívesebben mindig moziban ülnél, ha szeretnéd te is megírni a saját forgatókönyved, ha szívesen készítenél interjút, vagy írnál internetes blogot, akkor itt a helyed!

A média világába nyújt betekintést a tábor, ahol választ kaphatsz a kérdéseidre, mélyebben is megismerkedhetsz a különböző kommunikációs formákkal, és elmélyítheted a tudásodat. Ne csak nézd, lásd is a filmet, légy bennfentes! Tudj meg minél többet erről a rendkívül izgalmas területről. Ha nemcsak elkészíteni szeretnél egy filmet, de azzal kacérkodsz, hogy egyszer jó lenne szerepelni is benne, akkor is a megfelelő helyen jársz: a táborban a színészet alapjait is elsajátíthatod.

Csak pereg a film…

 

A programok helyszíne Kecskemét. A táborokat a PEOPLE TEAM szervezi.